PIZZA KEBAB ISTANBUL MECHELEN

PIZZA KEBAB ISTANBUL MECHELEN Food & drinks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 978 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Kebab Istanbul Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 21:50 Durum trok op geen hol, zonder groenten en met feta gevraagd. Met groenten en ananas gekregen.. Grote en kleine friet besteld, geen verschil in beide porties.. nogal ne ripoff. Bezorger was wel zeer vriendelijk.
4 mei 2022 om 23:44 Cold Food
27 apr 2022 om 1:50 Ik ben zeer tevreden erg lekker eten en van goede kwaliteit en smaakt erg goed... Ich sehr zufrieden sehr leckeres Essen und gute Qualität und schmeckt sehr gut
25 apr 2022 om 19:51 De kapsalon dat ik had besteld is niet met kip, maar ander vlees en ik vroeg cocktail saus en ik kreeg mammoet saus… De durum zat wel kip in maar die zag nog roos/rauw vanbinnen en druppelend van het vet en alles was koud geleverd.
22 apr 2022 om 22:20 Bestelling was niet correct 3 van de 6 bestellingen waren niet zoals gevraagd.
18 apr 2022 om 16:29 Had een pizza besteld was helemaal niet wat het moest zijn. Supplementen mankeerden en de pizza was ook een formaat te klein. Heb de zaak meerdere malen gebeld maar waren niet bereikbaar
16 apr 2022 om 22:38 Opnieuw geen drinken bij de bezorging. Komt echt veel te vaak voor. Restaurant was niet bereikbaar om het gemis te melden en toch nog te verkrijgen. Niet ok!
16 apr 2022 om 19:02 Wrong order, but what I got was good.